"Hjertet pumpet og blikket gled lengselsfullt over fjellryggen"

På Brekkeseter kan du velge om du vil bo på hotell eller ha en egen seterhytte helt for deg selv. Hotellet har 12 rom, felles peisestuer, solrik terrasse med flott utsikt, et TV-rom med biljard og bordtennis og en velværeavdeling. Bor du på hytte kan du også benytte deg av fellesområdene på hotellet. 

 

Hyttene er 20 gamle tømmerhus i ulike størrelser fra Gudbrandsdalen, Folldalen, Østerdalen og Rennebu. De eldste fra 1700-tallet. Alle husene er nennsomt restaurert og innredet for å bo i, med stue, kjøkken, bad og soverom. Alle kjøkken har komfyr, kjøl eller kjøl og frys, kaffetrakter, alt som skal til for å lage og spise mat. Frokost og middag kan bestilles på hotellet hvis man heller vil det. Noen hytter har oppvaskmaskin og noen har badstue. Pris på hyttene er eksklusive sengetøy og utvask. Begge deler kan bestilles av oss for en ekstra kostnad. Hyttene er utstyrt med støvsuger, vaskeutstyr, kopphåndduker og vaskemidler for at man selv kan rengjøre hytta.

 

Alle hyttene ligger på Brekkeseters tun i nærheten av hovedhuset. Tunet er bilfritt med hensyn til naturen, og bagasjen må lesses av fra resepsjonen eller parkeringen. 

 

Hunder er tillatt mot et ekstra gebyr på kr 200,- på en betingelse av at de ikke oppholder seg i møblene på hytta.

 

Trykk på hver enkelt hytte for mer informasjon om størrelse, romfordeling og bilder. 

Gå til "Booking" på høyre side for priser, tilgjengelighet og ønsket reservasjon.

 

Vi har også en utendørs vedfyrt badstue hvor du om sommeren kan hoppe i dammen eller rulle rundt i snøen om vinteren.


Bilde

Hestbua

Hestbua er den minste hytta på Brekkeseter. En liten, intim hytte for to. Stue med integrert kjøkken, spiseplass og peis. Bad med dusj, wc og servant, flislagt og varme i golvet. 2 sengplasser fordelt på 1 soverom.
LES MER >>

Bilde

Peisestua

Peisestua er en tømmerhytte med et sval i reisverk som inneholder kjøkken og bad. "Gammeldags" hytte med en stor, fin kleberstein peis. Spiseplass og lenestoler. Lite bad med dusj, wc og servant, og kjøkken. 2 sengeplasser i stua.
LES MER >>

Bilde

Plassen

Plassen er en svært gammel husmannsplass fra Rennebu i Sør-Trøndelag. Hytta er restaurert i 1999 og har en stor gang, stue med integrert kjøkken, bad med wc, servant og dusj og sovealkove med plass til 2 personer
LES MER >>

Bilde

Karibu

Karibu er en enkel familiehytte i reisverk for fire personer. Stue med spiseplass og sofagruppe foran en peisovn. Kjøkken, bad med dusj, wc og servant, flislagt golv med varme. 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Kårstua

Kårstua er en kårbolig i tømmer med stavlaft sval, fra Moen gård ved Otta i Gudbrandsdalen. Stue med sofagruppe og peis, integrert kjøkken med spiseplass. 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Rundtomstua

Rundtomstua er opprinnelig et gårdshus i tømmer fra en fjellgård i Folldalen fra ca. 1890. Stue med sofagruppe og klebersteinspeis, integrert kjøkken og langbord. Flislagt bad med golvvarme, dusj, wc og baderominnredning. 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Rustomburet

Rustomburet er et originalt bur i tømmer fra gården Ruste ved Otta i Gudbrandsdalen. Stue med peis, sofa gruppe spiseplass og integrert kjøkken. Flislagt golv med varme, dusj, wc og baderomsinnredning. 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Østerdalsstua

Østerdalsstua er opprinnelig seterstue fra Østerdalen, svært gammel, rustikk og sjarmerende. Stue med peis, sofagruppe, integrert kjøkken og spiseplass. Bad med dusj, wc, baderominnredning, flislagt golv med varme. 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Bamsebu

Bamsebu er en reisverkhytte som inneholder stue med integrert kjøkken, spiseplass, sofagruppe, peis og vedovn. Baderom med dusj, wc og servant. 7 sengeplasser fordelt på 4 soverom.
LES MER >>

Bilde

Stallen

Stallen er i dag under restaurering. Det er derfor den ikke er tilgjengelig på vår webbooking. Stallen får nytt navn - "Horgen" og et lite oppløft i form av ny peis, nytt gulv med varmekabler i stue og kjøkken og nye vinduer med fantastisk utsikt. Ved siden av kommer en helt ny enhet "Blåhø", også den med 6 senger, men her fordelt på 3 doble rom. Bilder og mer forklaring kommer snart. De er begge ventet å være ferdig 1.mars 2018. For mer informasjon eller bookingforespørsel på en eller begge av disse kan du sende en epost til brekkeseter@gmail.com. Stallen er en leilighet i reisverk. Peisestue og stort kjøkken. Bad med baderomsinnredning, dusj og flislagt golv med varme. Separat wc med håndvask. 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom.
LES MER >>

Bilde

Høgsetri

Høgsætri er en fellesseter i tømmer fra Åsen mellom Ottadalen og Gudbrandsdalen. Den inneholder stue med stor kleberstein peis, sofagruppe spisebord og integrert kjøkken. Bad med dusj, wc og baderomsinnredning, flislagt gulv med varme. 8 sengeplasser fordelt på 3 soverom.
LES MER >>

Bilde

Midtrestue

Midtrestue er oppført opprinnelig i tømmer og panel på Brekkeseter ca. 1900. Stue med sofagruppe og peis. Kjøkken med langbord. Separat wc med vask og stort, fint bad med baderom innredning og dusj, flislagt golv med varme. 8 sengeplasser fordelt på 3 soverom.
LES MER >>

Bilde

Pilegrimen

Pilegrimen er opprinnelig en låve og stall fra 1806. Høy og flott beliggenhet med utsikt til Glittertind i Jotunheimen. Høy standard og rustikk innredning. Flislagt bad med varme i golvet med dusj og baderomsinnredning. Separat toalett med håndvask. 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom.
LES MER >>

Bilde

Folldalslåven

Folldalslåven er en gammel låve i rundtømmer fra ca.1763. I første etasje er det en stor stue med langbord og sofagruppe foran en stor kleber stein peis. Godt utstyrt kjøkken, separat wc med vask, flislagt baderom med golv varme. 10/11 sengeplasser fordelt på 3 soverom.
LES MER >>

Bilde

Ottbragden

Ottbragden er en gårdsbygning fra Gudbrandsdalen anno 1821. Flott stue med en stor klebersteinpeis, sofagruppe og langbord. Kjøkken, separat wc med håndvask. Bad med dusj og baderoms innredning flislagt golv med varme. 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom.
LES MER >>

Bilde

Seterfjøset

Seterfjøs fra Mælumsætra ved Vålåsjøen fra ca. 1850. Rustikt og grovt tømmer. Stue med peis og sofagruppe, integrert kjøkken med spiseplass. Oppvaskmaskin. Bad med dusj og baderoms innredning, flislagt golv med varme. Separat wc med baderoms innredning. 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom.
LES MER >>

Bilde

Øvrestue

Øvrestue ble bygget på Brekkeseter ca. 1900. Stue med sofagruppe og peis. Hyggelig kjøkken med spisebord. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Separat wc, dusjrom med to dusjer og baderoms innredning. Badstue. 10 sengeplasser fordelt på 5 soverom.
LES MER >>

Bilde

Nedrestue

Nedrestue er en stor hytte bygget på stedet i 1965. I underetasjen er det to dusj rom to dusjer i hvert rom, badstue, to separate wc med servant, vaskerom/tørkerom med vaskemaskin og tørketrommel. Peisestue med stor bue sofa og peis samt integrert kjøkken med spiseplass. 18 sengeplasser fordelt på 8 soverom.
LES MER >>

Bilde

Brekkeseter Hotell

Brekkeseter Hotell har 12 rom fordelt på to plan. Alle rom er nyoppussede og har flott utsikt.
LES MER >>

Booking Brekkeseter