"Hjertet pumpet og blikket gled lengselsfullt over fjellryggen"

Brekkeseter grenser til Rondane Nasjonalpark. Herfra går man rett inn i nasjonalparken på ski eller til fots. Rondane Nasjonalpark har et fantastisk turterreng for alle årstider. Her kan du nyte et uberørt område med vidder og fjell som har et inntakt og yrende dyreliv. Fra Brekkeseter kan man også oppleve fjordene på Vestlandet, Jotunheimen, rafting i sjoa, museer, stavkirker og kulturelle begivenheter som Kristin Lavrandsdatter på Sel og Peer Gynt på Gålå. Alt dette ligger bare en liten biltur unna.

 
Nasjonale Turistveier

Nasjonale Turistveier

Brekkeseter er et godt utgangspunkt for storslåtte opplevelser med bil på Norges internasjonalt berømte turistveier. Det er kort avstand til "The Golden Route" (gullruten) og vestlandet.
Les mer...

På ski i Rondane

På ski i Rondane

Høvringen har muligens det flotteste løypenettet i hele Norge. 170 km merkede løyper hvorav ca. 120 km oppkjørte spor. Ca. 20 km er også preparert for friteknikk.
Les mer...

Fugletitting og naturfotografering på Brekkeseter

Fugletitting og naturfotografering på Brekkeseter

Thomas Krumenacker, tysk journalist og fuglefotograf, tilbrakte to uker i juli på Brekkeseter for å utforske potensialet i regionen for naturfotografering og fugletitting. Her er hans rapport.
Les mer...

Sykling i Rondane

Sykling i Rondane

Spennende sykkelterreng for de som liker litt utfordring eller mange kilometer med grusveier for de som vil ha det litt lettere.
Les mer...

Egen skøytebane

Egen skøytebane

På Brekkeseter kan du gå på skøyter om vinteren. Om kvelden blir det god stemning på glattisen i eventyrlige omgivelser.
Les mer...

Ridning i Rondane

Ridning i Rondane

Å få oppleve storslått og uberørt natur fra hesteryggen er en sjelden luksus som alle burde forsøke minst en gang i livet. Dette kan du få oppleve på Brekkeseter! Sommeren 2015 kan vi tilby ridning i uke 28, 30 og 32.
Les mer...

Rondane Tour

Rondane Tour

Hvert år arrangerer Brekkeseter en spennende og opplevelsesrik konkurranse der alle kan delta. Rondane Tour er en konkurranse som gjennom vandring utfordrer dine kunnskaper om fauna og flora i Rondane Nasjonalpark.
Les mer...

Booking Brekkeseter