"Hjertet pumpet og blikket gled lengselsfullt over fjellryggen"

Frokosten er en av de aller beste med hjemmebakte brød og rundstykker, diverse knekkebrød og kjeks. Mange slag hjemmelagede syltetøy, kjøtpålegg og sild, frisk frukt, vafler, diverse nøtter og tørket frukt, müsli, corn flakes, cruslie, . For de som har matallergier og intoleranser så ordner vi riktig mat for alle. Maten skal både se god ut og smake godt. Turfolk kan smøre nistepakke og få fylt på termos. Niste kr. 70,- termos kr. 30,- / 50,-.

Frokost tid: 0800 -1000(artikkelen fortsetter under bildet)
 

Bjørn Setsaas og elgokse

syvogenhalvtimersoksen

Vi benytter norske grønnsaker, frukt og bær så langt det er mulig og aller helst lokalt produsert. Hvis det er mulig kjøper vi også økologisk produserte varer. Av kjøtt serverer vi stort sett bare vilt og da er det helst skutt av verten Bjørn. Elg, hjort og rådyr og rype håndteres fra skog og fjell til bord av oss. Reinsdyr kjøper vi fra Fjellvilt i Brekkebygd. Til god mat hører god drikke. Vi har alle rettigheter og et fyldig vinkart med utvalgte viner til hver rett. Flere av vinene er økologisk produsert.

Vi har også gleden over å høste fra naturen. Vi plukker urter, bær, og sopp når det er mulig, som brukes i serveringen.

Middagtid: 1900, annen tid på forespørsel.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sopp og bær som er høstet fra naturen rundt BrekkeseterSopp og bær som er høstet fra naturen rundt Brekkeseter

Rondane spisestue på Brekkeseter

Vår spisestue kan dekkes til 90 personer i selskap. For de som ønsker et lukket selskap i sesongen kan vi i tillegg dekke festbord for 12 i den opprinnelige seterstuen fra 1772. Vi kan også dekke festbord til ca 45 personer i festsalen med tilhørende peisestue.

Om du ikke bor på en av våre hytter, men likevel ønsker et godt måltid eller et festlig lag er du/dere selvsagt hjertelig velkommen! Mange av våre gjester har privat hytte på Høvringen, bor i bygda eller er på besøk hos andre.

Alle gjester som bor i Brekkeseters hytter kan kjøpe frokost, tre retters middag med påfølgende kaffe/te og kaker, så lenge hotellet er åpent i sesongene. Sommer sesongen er fra medio juni til medio oktober. Vintersesongen er hovedsakelig fra medio februar til sist i april. Vi tar imot selskaper utenom sesongene.

Pris på måltider: Frokost buffet: kr. 160,- (145,-)

Treretters middag med kaffe/te og kake ukedager kr. 410,- ( 370,-) Helg kr. 520,-(470,-) Prisene i ()  gjelder egne hyttegjester og medlemmer av Høvringen Vel.

Selskaps priser etter egne avtaler.

 

Booking Brekkeseter


Kristin Lavransdatter