"Hjertet pumpet og blikket gled lengselsfullt over fjellryggen"

Kari og Bjørn Setsaas kokker

Vi heter Kari Haugrud Setsaas og Bjørn Setsaas og har eid og drevet Brekkeseter siden 1995. Begge er født og oppvokst i Trondheim og kommer fra en bakgrunn som ledere i det private næringslivet. 

I 1995 bestemte vi oss for å satse alt på vår store lidenskap for friluftsliv, opplevelser, god mat og god vin. Vi kjøpte Brekkeseter samme året. Det ble en ganske kort og hektisk sommer hvor Sigrid ble født midt i den travleste tiden. Den første vintersesongen så vi at alle våre naboer fikk busslast etter busslast med dansker på skiferie, og hit kom det ingen. Vi forstod fort at for å lykkes måtte vi tenke nytt innen produktutvikling og markedsføring.

Vi bestemte oss for at Brekkeseter ikke skulle være et tradisjonelt høyfjellshotell. I stedet ønsket vi å nå en ny gruppe reiselivskunder som hadde høyere krav til mat, opphold og opplevelser. Tunet ble stengt for buss og biltrafikk. Grusveg ble erstattet med gress. Hotellet ble røykfritt. Vi sluttet å servere lunch fordi våre gjester skulle nyte maten ute i naturen om dagen. Om kvelden skulle det være fyr på peisen og god mat og stemning i spisestua.

(artikkelen fortsetter under bilder)

Kari og Bj&oslasj;rn Setsaas med hest på Brekkeseter

Siden starten i 1995 har vi satset all vår tid på å gjøre Brekkester til ett av Norges mest attraktive reisemål. Fokus på kvalitet og service gjennom mange år ble belønnet med prisen "Trip Advisor Travellers Choice Award" i 2013 for Norges beste beste reisemål innen kategorien service (se også "Best på service" GD.no).

Etterhvert som økonomien har tillatt det, har vi pusset opp og renovert alle bygninger. Vi har tilført 14 gamle tømmerhus fra Gudbrandsdalen, Folldalen, Østerdalen og Rennebu. Hotellet har fått et moderne spa-anlegg. I 2011 tok vi begge kokkeeksamen for å kunne heve maten og vinen enda noen hakk. 

Gjesteantallet og omsetningen har også økt år for år, og i dag er sesongen fra tidlig juni til midten av oktober og for vinteren februar, mars og april.

Velkommen til oss på Brekkeseter!

Hilsen Kari & Bjørn

Booking Brekkeseter