Verten

Jeg heter Bjørn Setsaas og jeg har eid og drevet Brekkeseter siden 1995. I de første mange årene sammen med Kari Haugrud. Jeg er født og oppvokst i Trondheim og kommer fra en bakgrunn som leder i det private næringslivet.

I 1995 bestemte Kari og jeg oss for å satse alt på vår store lidenskap for friluftsliv, opplevelser, god mat og god vin. Vi kjøpte Brekkeseter samme året. 

Vi bestemte oss for at Brekkeseter ikke skulle være et tradisjonelt høyfjellshotell. I stedet ønsket vi å nå en ny gruppe reiselivskunder som hadde høyere krav til mat, opphold og opplevelser. Tunet ble stengt for buss og biltrafikk. Grusveg ble erstattet med gress. Hotellet ble røykfritt. Vi sluttet å servere lunsj fordi våre gjester skulle nyte maten ute i naturen om dagen. Om kvelden skulle det være fyr på peisen og god mat, god vin og stemning i spise- og peisestua.

Et av Norges mest attraktive reisemål

Siden starten i 1995 har jeg satset all min tid på å gjøre Brekkester til ett av Norges mest attraktive reisemål. Fokus på kvalitet og service gjennom mange år ble blandt annet belønnet med prisen «Trip Advisor Hall Of Fame» i 2018 for 5 års kontinuerlig topanmeldelser på Trip Advisor.

(se også «Best på service» GD.no).

Etterhvert som økonomien har tillatt det, har vi pusset opp og renovert alle bygninger. Vi har tilført 14 gamle tømmerhus fra Gudbrandsdalen, Folldalen, Østerdalen og Rennebu. Hotellet har fått et flott spa-anlegg. og i 2011 tok jeg kokkeeksamen for å kunne heve maten og vinen enda noen hakk. 

Velkommen til oss på Brekkeseter!

Hilsen Bjørn

Ta turen til Brekkeseter

Brekkeseter ligger på toppen av Høvringen ved Rondane Nasjonalpark. Her kan vi tilby et fantastisk turterreng for fotturer, vandring, ski, alt i merkede stier og oppkjørte løyper om vinteren. Fiske, sykling, rafting i Sjoa, toppturer og bærplukking er noen av mange aktiviteter.

Vi har hotell med velværeavdeling og 20 gamle hus og hytter, noen fra 1700-tallet. Vårt konsept er fantastiske naturopplevelser med god mat og avslappende overnatting til alle årstider.