Hotell

Det er 12 dobbeltrom fordelt på to plan. Underetasjen har utgang til terreng og øvre etasje har utgang til balkong. Rommene er 18m2 inkludert badet med dusj, wc og varmekabler i gulvet. Tre av rommene har separate senger og en sovesofa, de øvrige ni rommene har dobbeltseng.

Wellnes

Etter en lang dag på ski er det ikke noe bedre enn å komme inn i badstuen, lukke øynene og la varmen trenge inn i kroppen slik at musklene blir helt avslappet. Du kan høre at kokken forbereder middagen som om en liten stund skal nytes i restauranten i mens du slapper helt av. I Wellness-avdelingen vår kan du nyte både en varm suana og vårt tyrkiske dampbad. Pris NOK 80, –

Brekkeseter

Det opprinnelige selet på Brekkeseter ble bygd i 1772 og er i dag ei koselig peisestue. I mønåsen står det skrevet inn med kniv «J.O.S 1772» Som står for Jakop Olsen. Hans far var den første selvstendige brukeren på storgården Jørundstad som eide Brekkeseter. I århundrene før hadde gården hørt til gjestlingslekta og vært «krongods» eller «kirkegods». Historien før sluttet brått den 31. Juli i 1789 da gården ble revet bort av Storofsen. Folk og fe overlevde Storofsen, fordi de var på setra. Folket kjøpte senere gården Brekka i Sel og flyttet dit. Noen mener navnet Brekkeseter kommer fra gården Brekka, andre mener navner kommer av beliggenheten i terrenget, på brekket.

Ta turen til Brekkeseter

Brekkeseter ligger på toppen av Høvringen ved Rondane Nasjonalpark. Her kan vi tilby et fantastisk turterreng for fotturer, vandring, ski, alt i merkede stier og oppkjørte løyper om vinteren. Fiske, sykling, rafting i Sjoa, toppturer og bærplukking er noen av mange aktiviteter.

Vi har hotell med velværeavdeling og 20 gamle hus og hytter, noen fra 1700-tallet. Vårt konsept er fantastiske naturopplevelser med god mat og avslappende overnatting til alle årstider.